:: برگزاری نشست سراسری نمایندگان انجمن ریاضی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۹ |

دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران چهارشنبه ده بهمن ماه میزبان نشست سراسری یکصد نفر از نمایندگان انجمن ریاضی ایران در دانشگاه های کشور است. این نشست همه ساله در یکی از دانشگاه های کشور برگزار می شود. از جمله مهمانان ویژه نشست مذکور می توان به دکتر ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور، دکتر جلالی دبیر کمیسیون انجمن های علمی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر دهداری پور شهردار منطقه ۶ تهران، اشاره کرد. نشست یادشده از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 10 بهمن ماه در سالن اجتماعات دانشکده ریاضی واقع در طبقه همکف برگزار می شود.
دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3928