:: راهنمای ثبت نام از طریق سامانه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۱ |
بسمه تعالی
قابل توجه متقاضیان محترم پذیرش در مقطع دکتری تخصصی دانشکده ریاضی لطفآ کلیه مستندات و مدارک آموزشی پژوهشی را به ترتیب زیر تهیه و در سیستم گلستان دانشگاه علم و صنعت تا ساعت 24 روز جمعه مورخ8 1/3/98 بارگذاری نمائید. خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمایید :
• پس از اعلام نتایج آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان معرفی شده به این دانشکده جهت ارزیابی تخصصی می بایست کلیه مدارک و مستندات خود را به همراه تکمیل فرم مشخصات و گرایش مورد نظر جهت مصاحبه، از تاریخ 8/خردادماه/98 حداکثر تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 18/خردادماه/98 در سامانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران وارد نمایند. آدرس سامانه : برای ورود به سامانه: ورود به سامانه نیازمند نام کاربری و گذرواژه می باشد. ساختار نام کاربری و گذرواژه، به شرح ذیل اعلام می گردد. برای ورود به سامانه بدین شکل عمل فرمایید:
نام کاربری: عدد 57 را در ابتدای شماره داوطلبی خود قرار دهید گذرواژه: کدملی خود را بدون قراردادن صفرهای سمت چپ آن، استفاده نمایید. مثلا اگر شماره داوطلبی در آزمون 1111 بوده و کد ملی 0022222222 باشد، نام کاربری 571111 و گذرواژه 22222222 خواهد بود
 توجه: لطفا این راهنمای کلی را که به همت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهیه شده است، مشاهده فرمایید، میزان و چگونگی پرداخت هزینه در این اطلاعیه آمده است: • با توجه به زمان کوتاه برای ارزیابی مدارک داوطلبان، مهلت ثبت نام و ورود اطلاعات در سامانه تمدید نخواهد شد. بدیهی است عدم تکمیل فرم و ارسال موارد ذکر شده به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه میباشد.
• صحت اطلاعات وارد شده در سامانه به عهده داوطلب می باشد و در صورتیکه در هر مرحله از فرایندِ پذیرشِ داوطلب و یا حتی پس از قبولی در دانشگاه مشخص گردد که اطلاعات وارد شده با اطلاعات واقعی مغایرت دارد مطابق با قوانین برخورد خواهد شد و پذیرش داوطلب لغو می گردد.
• هر داوطلب بایستی صرف نظر از نوع ورود (روزانه، نوبت دوم و پردیس دانشگاهی) هزینه جداگانه ای برای ثبت نام در هر گرایش پرداخت نماید.
• مربوط به سوابق آموزشی و سوابق پژوهشی داوطلب میباشد. الف - توضیحات: 1. رعایت ترتیب چینش در بارگذاری اطلاعات و مستندات ضروری است.
2. در روز مصاحبه، اصل مدارک جهت تطبیق آورده شود. ب- مدارک و مستندات مورد نیاز و اولویت قرار گرفتن هر یک در سیستم گلستان لطفا از درج مواردی خارج از دسته بندی خواسته شده یا از درج مقالاتی که پذیرش یا چاپ نشده اند، پرهیز نمایید.
۱-رزومه متقاضیان و کارنامه آزمون کتبی دکترا ( در روز مصاحبه حضوری همراه آورده شود )
۱-۱ درج تصویری از کارنامه متقاضی در آزمون سراسری به نحوی که رتبه فرد و اولویت های انتخابی متقاضی در بین دانشگاه ها مشخص شده باشد. (تصویر رشته محل های انتخابی)
3-1 تصویر تکمیل شده ی فرم مشخصات داوطلب ( همچنین، روز مصاحبه،1 نسخه پرینت شده از فرم که تکمیل شده باشد را همراه داشته باشید) 2 - مدارک هویتی و شناسنامه ای
1-2: تصویری از کلیه صفحات شناسنامه (اصل شناسنامه روز مصاحبه به همراه آورده شود). 2-2 تصویر کارت ملی (اصل کارت ملی روز مصاحبه به همراه آورده شود). ۳- قسمت مدارک تحصیلی-شغلی