ویدئوها

:: پژوهشگر برتر دانشکده و زمره یک درصد دانشمندان برتر جهان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۶ |

جناب آقای دکتر اسدالله آقاجانی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده ریاضی انتخاب شده اند که این انتخاب شایسته را به ایشان تبریک عرض می نماییم. همچنین بر اسـاس داده هـای منتشــرشده ازپایگـاه علـمی تـامسون رویترز ISI در سال 2018,جنـاب آقای دکتر اسداله آقاجانی در زمره یک درصـدبرتردانشـمندان و نخبگان علمی جهان قرارگرفته اند. معیار انتخاب پژوهشگران برتر، تعداد استنادهای صورتگرفته به تولیدات علمی آنها است. برهمین اساس پژوهشگرانی که توانسـته اندبر اساس تحقیقات خود به بالاترین سـطح اعتبار بین المللی دست یابند بر اساس ارزیابی ISIدر گروه نخبگان علمی برتر دنیا قرارمیگیرند. ضمن تبریـک، آرزوی روزتوفیق  و روزافزون برای ایشان رادر سایر عرصه های بین المللی از خداوندمنان مسألت داریم.

دفعات مشاهده: 606 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4030