ویدئوها

:: تبریک در زمره یک درصد برتر دانشمندان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۶ |

بر اسـاس داده هـای منتشــرشده ازپایگـاه علـمی تـامسون رویترز ISI در سال 2018,جنـاب آقای دکتررضا سعادتی در زمره یک درصـدبرتردانشـمندان و نخبگان علمی جهان قرارگرفته اند. معیار انتخاب پژوهشگران برتر، تعداد استنادهای صورتگرفته به تولیدات علمی آنها است. برهمین اساس پژوهشگرانی که توانسـته اندبر اساس تحقیقات خود به بالاترین سـطح اعتبار بین المللی دست یابند بر اساس ارزیابی ISIدر گروه نخبگان علمی برتر دنیا قرارمیگیرند. ضمن تبریـک، آرزوی روزتوفیق و روزافزون برای ایشان رادر سایر عرصه های بین المللی از خداوندمنان مسألت داریم.

دفعات مشاهده: 576 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4030